Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Hořčice má příjemnou jemně kořeněnou chuť. CZ-BIO-002 Složení: Semena hořčice seté BIO (Sinapis alba L.) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 4-8 hodin Doba klíčení:... Celý popis
Koupit za 105 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zdravý den Bio hořčice semena na klíčení 200 g
Doprava:
40 Kč
Skladem
105 Kč
Koupit za 105 Kč
ZdravýDen Bio hořčice semena na klíčení 200 g (Pro podporu funkce střev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Zdravý den Hořčice BIO semena na klíčení 200 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
ZdravýDen® BIO Hořčice - semena na klíčení 200 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Zdravý den Hořčice BIO semena na klíčení 200g
Doprava:
49 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Popis
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Hořčice má příjemnou jemně kořeněnou chuť.
CZ-BIO-002
Složení: Semena hořčice seté BIO (Sinapis alba L.)
Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 4-8 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5cm
Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu.
Země původu: Itálie
CZ-BIO-002
Složení: Semena hořčice seté BIO (Sinapis alba L.)
Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 4-8 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5cm
Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu.
Země původu: Itálie
Parametry
Výrobce | Zdravý den |
Hmotnost | 200 g |
Bio | ano |